DS 7 SUV uppskattar konst med Louvre begränsad upplaga

DS handlar om unik design och lyxkörning, och ett samarbete med det berömda Louvres konstgalleri i Paris passar naturligt. Denna begränsade upplagningsbil firar konst.

Nyheter
25. Jan 2021
208 visning
DS 7 SUV uppskattar konst med Louvre begränsad upplaga

När DS bröt sig loss från Citroen för att bli sitt eget lyxmärke fanns det gott om skeptiker. Det har fortfarande många år framåt innan det anses vara en del av anläggningen, men du måste beundra de fantastiska avantgarddesignerna som hjälper till att definiera det. En ny specialutgåva av DS 7 SUV cementerar banden med Paris mest kända konstgalleri.

 

DS SUV Louvre tar flaggskeppets SUV och lägger till något av ett virtuellt konstgalleri till denna lyxbil. Detta samarbete har installerat ett galleri med 182 konstverk på bilens stora 12-tums pekskärm. Varje konstverk åtföljs av podcastkommentarer så att du kan uppskatta de mästerverk som visas före dig. Ägare av en begränsad upplaga får också gratis inträde till det verkliga Louvren i ett år.

DS 7 i sig är baserad på den högsta specifikationen Ultra Prestige-modellen, och är så utrustad med allt från plyschläderuppvärmda säten till DS: s smarta aktiva skanningsupphängning. Emellertid förbättras Louvre-upplagsbilarna ytterligare med pyramidformade luftknappar i rostfritt stål som modellerades med 3D-skanningar av konstgalleriet. Du hittar också mer pyramiddetaljer på klädseln för att påminna dig om den här lyxbilens anslutning till en av Frankrikes mest ikoniska byggnader. Några unika '' Alexandria '' 20-tums lättmetallfälgar och glansig svart kant är en häftklammer för denna modell.

DS 7 kan fås som en plug-in-hybrid på 300 hk, men Louvren är exklusivt utrustad med en 222 hk turboladdad bensinmotor . Denna kraftenhet är ihopkopplad med en åtta-växlad automatisk växellåda.

 

Den otroliga möjligheten att samarbeta med det berömda Louvren i Paris har resulterat i den exceptionella och exklusiva DS 7 SUV Louvre. DS Automobiles förhållande till detta världsberömda museum sträcker sig mer än ett halvt decennium, vår gemensamma passion för konst och kultur gör detta till en stark och unik synergi.